ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μελέτη – Επίβλεψη

Η επίβλεψη εξασφαλίζει την εφαρμογή της μελέτης στην κατασκευή. Επίσης διασφαλίζει την ποιότητα και εγγυάται την ασφάλεια και την οικονομία του έργου.

Περισσοτερα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Κατασκευές

Η καλή ποιότητα της κατοικίας εξαρτάται κυρίως από τις «αφανείς εργασίες» (θεμέλια, σκελετός, τοίχοι, σωληνώσεις, δίκτυα) και δεν σημαίνει απαραίτητα πολυτελή κατασκευή.

Περισσοτερα
Αρσάκειο 1

Αποκατάσταση Όψεων

Η εμπειρία μας, μας οδήγησε στην αποκατάσταση όψεων κτηρίων με το πρόγραμμα «πρόσοψη» του δήμου Αθηναίων, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.

Περισσοτερα
anakainisi epaggelmatikon xwrwn cover image

Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων

Η συνεργασία μας με μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων από το 2000 μας έμαθε τα «μυστικά» της ανακαίνισης στα επαγγελματικά κτίρια γραφείων.

Περισσοτερα
diamorfosi exwterikwn xwrwn cover image

Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων

Συνεργασία με γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους παιχνιδιών από μέταλλο, ξύλο και ανακυκλώσιμα υλικά, για την κατασκευή παιδικών χαρών, παιδότοπων, πάρκων και εξωτερικών χώρων ασφαλών και ευχάριστων προς το χρήστη.

Περισσοτερα
rooftop 3

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτηρίων: ο σχεδιασμός των κτηρίων (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) με βάση το μικροκλίμα της περιοχής, μέσα από την πληρέστερη αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Περισσοτερα